top of page

                               Astrid Tveter sine bokutgivelser

Da Leo møtte Åkken Bom på månen.

Da Leo møtte Åkken Bom på månen Bok med lydbok. En koselig fortelling med godnattsanger fra mange land der Leo flyr ut av kroppen sin og treffer Åkken Bom på månen - han med den snodige knekkebrødvesten. De blir sittende å betrakte jorden fra et måneperspektiv mens de lytter til jordens godnattsanger gjennom en magisk jordkloderadio. Fortellingen er lest og sangene sunget inn på den medfølgende CD´en. Kjøp (199,-)

Kjent og kjært 1.

Kjent og kjært, nivå 1 er en pianobok for de minste nybegynnerne. Her blir det artig å lære pianospilling, for alle melodiene er nettopp kjente og kjære! Boka har en introduksjonsdel med notelære som i naturlig progresjon går over i Bjørnen sover og 33 andre melodier. Alle de selvstendige melodistemmene har en utfyllende basstemme (som læreren eller andre elever kan spille) slik at dette samtidig kan være en firhendigbok! Kjøp (149,-)

Kjent og Kjært 2.

Kjent og kjært, nivå 2. Her blir det artig å lære pianospilling, for alle melodiene er nettopp kjente og kjære! Boka har en introduksjonsdel med notelære. Nivå 2 er en naturlig fortsettelse av bok 1. Den fungerer som nybegynnerbok for barn rundt 10 år. Kjøp (149,-)

Kjent og Kjært 3.

Kjent og kjært, nivå 3. Elevene har nå tilegnet seg nok ferdigheter til å kunne utvide sitt repertoar på et høyere nivå. Arrangementene er mer utfyllende, og det blir enda mer spennende å spille kjente temaer fra film og scene, klassiske perler, ragtime, pop og blues. Musikkteori og øvelser er flettet inn også i denne boken.

Kjent og Kjært Julesanger.

Med denne julenota kan nybegynneren kose seg med julesangene alene eller i samspillgrupper med fire, seks eller flere hender. Kjøp (149,-)

Kjent og Kjært Klassisk nivå 2

Dette heftet består av klassiske perler fra forskjellige epoker i den vestlige musikkhistorien. Noen av disse musikkstykkene er opprinnelig skrevet for piano. Andre er temaer hentet fra orkestermusikk, opera ballett eller orgelverk. Her er både rolige og romantiske temaer, og temaer med mer fart og sprett. Noen av dem er også brukt i film og TV-serier. Arrangementene i dette heftet passer bra for elever som er godt i gang med Nivå 2 i Kjent og Kjært-serien.

Kjent&kjærtJulesanger nivå 2

Kjente og kjære julesanger fra Nivå 2 og oppover. Her finnes både Tre nøtter til Askepott, Bella Notte fra Disney-tegnefilmene og nye og gamle julesanger. Forfatteren har også komponert to av julesangene: En engel over min seng og Nå er det jul. Disse handler om å ta vare på hverandre og jorden fremfor å fokusere på det materielle ved julefeiringen. Sangtekster og besifring følger med.

7 sanger og 7 slag.

Dette er en julenote for piano med besifring og sangtekster. Her finner du også 7 kakeoppskrifter som passer til sangene. Astrid skriver også om hvorfor nettopp tallet 7 kan være så viktig - 7 slag til jul, 7-armede lysestaker og 7 dager i uka... I hennes egen julesang - som er en av de 7 sangene i boka - har hun tatt et oppgjør med både materialismen og skjegget til Gud.. Kjøp (105,-)

Så går vi rundt kvintsirkelen.

Dette er en julenote som absolutt ikke bare er en julenote! Her er grunnleggenede musikkteori forklart gjennom julesanger som transponeres rundt kvintsirkelen. Og hva er en kvintsirkel? Jo, det er en oversikt over alle toneartene. Og hva er så en toneart? Ja, det finner du fort ut når du tar med deg "Så går vi rundt om en enebærbusk" fra c-dur til g-dur til d-dur... Du finner også skalaer og fingerøvelser i alle toneartene, så denne nota bør være med året rundt! Kjøp (179,-)

Den grønne musikklekseboken 1.

Grønn Musikkleksebok - er ei bok for de yngste. Innføring i notelære med enkle oppgaver som musikk-sudoku, instrument-kryssord og musikkord-jungel. Her finner du også øvingsskjemaer, noteark, plass for å notere lekser, praktiske opplysninger, konserter og andre arrangementer din lærer legger opp til. Kjøp (30,-)

Den grønne musikklekseboken 2.

Denne lekseboka er for deg som har skrevet ut Grønn 1. Her er fortsatt enkel notelære i fornyet drakt med nye oppgaver du kan bryne deg på. Kjøp (30,-)

Den blå musikklekseboken 1.

Blå Musikkleksebok - er for deg som allerede har begynt å spille etter noter. Du finner en oversikt over notelære og musikkuttrykk, øvingsskjemaer og oppgaver som musikk-sudoku, noterebus og musikk-kryssord. Kjøp (30,-)

Den blå musikklekseboken 2.

Denne lekseboka er for deg som har skrevet ut Blå 1. Du vil finne de samme kunnskapssidene, men oppgavene er nye. Kjøp (30,-)

bottom of page